У Волинській області у Ковелі перший урок школярам провели міліціонери

У Волинській області у Ковелі перший урок школярам провели міліціонери

03.09.13 08:24 0 933
Шкільна лінійка Люблинецького навчально-виховного комплексу, що на Ковельщині, зібрала у День знань учнів, батьків, вчителів, представників влади та благодійників. Зустрічав гостей духовий оркестр. А провести перший урок запросили правоохоронців.

– У цей момент – уже через роки і відстані, перегортаючи сторінки своїх шкільних та студентських днів і років – так хочеться сказати вам, що навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення, – такими словами розпочала урок правових знань оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Ковельського міськвідділу УМВС України Олена Турчин, і додала: – Сумлінно вчіться, щоби знати, як діяти в тій чи іншій ситуації. Упевнена, що зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у ваших душах урожаєм мудрості та натхнення. А все, що залежить від працівників міліції: спокій на вулицях і дотримання законності серед громадян – ми забезпечимо.

На першому уроці – уроці правових знань, оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей розповіла учням дев’ятого класу про кримінальну та адміністративну відповідальність неповнолітніх за скоєння тих чи інших правопорушень. Приємно, що діти демонстрували свою обізнаність в деяких питаннях цієї теми.

Наприкінці правової зустрічі Олена Турчин наголосила на неухильному дотриманні норм Закону, аби одним необдуманим кроком не перекреслити життя і не поставити хрест на мрії.

Еліна БАГІНСЬКА

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ