В Луцьку міський голова Микола Романюк доручив завершити ремонт прибудинкової території на проспекті Відродження 14 а, 14 б, 16, 16 а

В Луцьку міський голова Микола Романюк доручив завершити ремонт прибудинкової території на проспекті Відродження 14 а, 14 б, 16, 16 а

03.09.13 08:15 0 981
Минулого тижня міський голова Микола Романюк зустрівся з мешканцями будинків, що на проспекті Відродження, 14 а, 14 б, 16, 16а, щоб вислухати їх пропозиції щодо облаштування двору, де розпочато комплексний благоустрій.

Дискусію у людей викликало облаштування у дворі парковки для автомобілів. Думки людей щодо цього питання розділилися: одні дякували за хорошу ініціативу, інші були проти. Тоді Микола Романюк запропонував провести збори мешканців будинку і до п’ятниці, 30 серпня, прийняти остаточне рішення. До цього часу роботи по облаштуванню двору були призупинені.

Працівники ЖКП № 7 здійснили обхід квартир та провели збір підписів мешканців будинків. Більшість громадян виступили за облаштування парковки для автомобілів біля будинку по пр. Відродження, 14 а.

Тому міський голова Микола Романюк доручив департаменту ЖКГ завершити благоустрій двору будинків на пр. Відродження, 14 а, 14 б, 16, 16а.

Довідково. На цій прибудинкових території, як і в інших дворах, де вже здійснені ремонтні роботи, буде проведено комплексний благоустрій: замінено бордюри, укладено нове асфальтне покриття, встановлено зовнішнє освітлення та дитячий майданчик.

Новий ігровий майданчик буде облаштовано за кошти народного депутата України Ігоря Єремеєва. Крім того, на вже існуючому дитячому майданчику буде проведено ремонт та встановлено додаткове обладнання.

Ремонт дорожнього покриття у дворі коштуватиме приблизно 800 тис. грн, зовнішнє освітлення – 42 тис. грн.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ