Чернівці: Віталій Михайлішин привітав першокурсників ЧНУ

Чернівці: Віталій Михайлішин привітав першокурсників ЧНУ

03.09.13 08:06 0 1125
1 вересня відбулась урочиста посвята в студенти першокурсників Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Першим новоспечених студентів привітав ректор ЧНУ Степан Мельничук. Він висловив сподівання, що навчання в цьому закладі дозволить їм по-справжньому відчути смак студентського життя, а зі свого боку викладачі зроблять все, щоб дати належний рівень знань кожному студенту, що допоможе їм знайти своє покликання в житті.

В урочистій Академії взяв участь і секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин: «Ви стали студентами Чернівецького Національного університету – одного з найкращих вузів України. Гаряче вітаю Вас з цією щасливою, значною подією у вашому житті! Відтепер ви носите почесне звання студента. Любіть свій вуз, свій факультет, адже невдовзі вони стануть для вас рідними. Ви обрали спеціальність, пройшли вступні випробування, проте ви лишень заклали фундамент майбутньої кар’єри! Якою вона буде, багато в чому залежить від вас – від вашої завзятості, працьовитості, допитливості. Ви – надія нашого міста, нашої країни, тож докладіть усі сили для успішного опанування знаннями на благо України. Хочу побажати Вам сили волі в прагненні до нових знань, уміння правильно розподіляти свій час, великих успіхів у навчанні, спорті, творчості, а також міцного здоров’я і гарного настрою! Надзвичайно хвилюючі і приємні моменти чекають попереду!»

Багато теплих слів побажань цьогорічним першокурсникам були сказані і їх наставниками. Саме ці люди пройдуть зі своїми вихованцями весь шлях навчання від вручення студентського квитка до мантії магістра.

Хор педагогічного факультету ЧНУ виконав студентській гімн “Гаудеамус”, після чого студентка першого курсу юридичного факультету Анастасія Марчук урочисто виголосила студентську клятву, яку повторили за нею нинішні першокурсники.

У 2013 році студентами ЧНУ стали більше 3-х тисяч абітурієнтів, а сам заклад посів 11 місце серед вузів України за кількістю бажаючих тут навчатися.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ