Чернівецька область: протягом вихідних рятувальники ліквідували 5 пожеж

Чернівецька область: протягом вихідних рятувальники ліквідували 5 пожеж

03.09.13 08:19 0 1025
31 серпня о 17 годині 43 хвилин надійшло повідомлення про пожежу по вул. Севастопольській обласного центру. На пожежу направили Державну пожежно-рятувальну частину № 3. Виїздом на місце було встановлено що горить безхозна будівля, площа пожежі становить 100 метрів квадратних. Використовуючи апарати захисту органів дихання рятувальники приступили до гасіння пожежі. Загиблих і травмованих під час пожежі не виявлено. На місці пожежі працювало 2 одиниці техніки та 6 чоловік особового складу Управління ДСНС у Чернівецькій області.

01 вересня горіла господарська будівля в селі Припруття Новоселицького району місцевої мешканки, на місце події було направлено місцеву пожежну охорону села Бояни та пожежно-рятувальний підрозділ міста Новоселиця. Основна задача вогнеборці була врятувати поряд розташований житловий будинок, оскільки на момент прибуття господарська будівля вже була повністю охоплена полум’ям і була ймовірність перекидання вогню на будинок. За короткий проміжок часу пожежа була локалізована а згодом повністю ліквідована у тих межах, у яких її застали. Під час ліквідації пожежі був врятований житловий будинок місцевої мешканки.

Загалом протягом вихідних рятувальниками було ліквідовано 5 пожеж на яких було врятовано 3 будівлі та 1 легковий автомобіль.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі день ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ