Ужгородська міліція привітала підшефних дітей з Днем знань

Ужгородська міліція привітала підшефних дітей з Днем знань

03.09.13 08:13 0 1023
Уже багато років підтримується традиція шефства співробітників Ужгородського МВ УМВС над вихованцями Ужгородської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату, де виховуються діти із вадами слуху та мови.

Щороку в День знань люди в погонах приходять сюди й намагаються створити атмосферу радості й затишку дітлахам, з якими доля часом обійшлася занадто суворо.

Ось і тепер, першого вересня, розділити радість святкування Першого дзвоника разом з вихованцями інтернату прийшли начальник штабу Ужгородського міськвідділу міліції підполковник Володимир Баєв та начальник сектору кадрового забезпечення міськвідділу капітан міліції Ксенія Цупа.

Правоохоронці привітали всіх присутніх та подякували вчителям за невтомну педагогічну працю у справі виховання підростаючого покоління. Побажали дітям блискучих успіхів, творчих перемог, яскравих подій, відмінного настрою, гарних оцінок, цікавих занять й вірних товаришів, добра, щастя, здоров’я, любові до ближнього і в майбутньому сімейної злагоди, миру і благополуччя.

Далі діти отримали подарунки від гостей: канцелярські приладдя для навчального процесу. Шефи пообіцяли і надалі брати активну участь у житті дітей, допомагати та підтримувати їх.

Директор школи-інтернату Наталія Бушко від імені своїх вихованців подякувала правоохоронцям за постійну турботу.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ