В Закарпатській області працівники Міжгірського райвідділу міліції привітали студентів з Днем знань

В Закарпатській області працівники Міжгірського райвідділу міліції привітали студентів з Днем знань

03.09.13 08:19 0 1044
Працівники райвідділу міліції завітали до студентів Міжгірського професійного коледжу для того, щоб привітати всіх з початком навчального року та провести роз’яснювальну роботу щодо заборони вживання алкогольних напоїв неповнолітніми особами.

Під час виступу старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Сергій Іванко довів студентам статистику вчинення неповнолітніми злочинів та правопорушень. Пояснив, яка може бути адміністративна відповідальність за куріння тютюнових виробів та вживання алкогольних напоїв, навів приклади притягнення до відповідальності як неповнолітніх, так і їх батьків. Нагадав і про вік, з якого настає кримінальна відповідальність за злочини.

Старший інспектор з кадрового забезпечення Марія Ньорба проконсультувала студентів щодо умов вступу на денну форму навчання у вищі навчальні заклади МВС України. Також розповіла про основні вимоги до кандидатів, терміну навчання, фізичну та психологічну підготовку кандидата тощо.

І наостанок працівники райвідділу привітали студентів з початком нового навчального року, побажали міцного здоров’я та успіхів у навчанні.

Міжгірський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Борис Клімчук: З розвитком ...

КОМЕНТАРІ