У Рівненській області через власну необережність чоловік отримав  45% опіків тіла

У Рівненській області через власну необережність чоловік отримав 45% опіків тіла

03.09.13 08:13 0 914
31 серпня в реанімаційне відділення Дубровицької центральної районної лікарні у важкому стані з діагнозом термічні опіки ІV ступеня був госпіталізовий 44-річний громадянин Ігор, жилель села Колки Дубровицького району. Чоловік отримав численні опіки грудей, живота, спини, кистей рук, стегон (всього 45% опіків тіла).

Ігора виявили місцеві жителі на одній із вулиць села, на ньому тлів одяг, а сам чоловік був у непритомному стані. Люди одразу ж викликали швидку медичну допомогу. Після надання невідкладних заходів та проведення відповідних аналізів було встановлено, що громадянин був у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Як згодом розповів голова сільської ради, Ігор ніде не працював, перебивався тимчасовими заробітками, часто зловживав спиртними напоями. І на момент нещасного випадку був добряче на підпитку, коли впав посред вулиці із запаленою цигаркою. Від недопалка швидко зайнявся одяг із синтетичних матеріалів. Наразі стан потерпілого лікарі оцінюють як важкий та борються за його життя.

Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області звертається до громадян з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про власну безпеку та безпеки оточуючих людей. Дотримуйтесь правил пожежної безпеки у побуті.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЧС-2013 (каное та ...
Наступна новина: Ужгородська міліція ...

КОМЕНТАРІ