У Рівненській області пограбував однокласницю-перукарку

У Рівненській області пограбував однокласницю-перукарку

03.09.13 08:06 0 1128
28-річні Олександр і Тетяна разом вчилися в школі. У той листопадовий день чоловік зайшов до перукарні, в якій однокласниця працює перукарем, підстригтися. Чолов’яга був напідпитку, мав гарний настрій, тому напросився ще й на чашку кави. Доки Тетяна готувала запашний напій, до перукарні зайшов ще один її знайомий.

Дмитро приніс з собою пляшку вина. Чоловіки познайомились, а Тетяна на столик поставила необхідний посуд. Олександр, сидячи за столом, тримав Тетянині мобільні телефони в руках, слухаючи музику. Коли посиденьки закінчилися, гостинна господиня почала прибирати, нові знайомці в цей час вийшли на вулицю. За хвилину Олександр повернувся, забрав зі столу Тетянині мобільні телефони й зник у невідомому напрямку. Жінка зазнала матеріальної шкоди на 2 546 гривень.

— Уже ввечері Олександр продав один із телефонів незнайомцю неподалік супермаркету на вулиці Київській у Рівному, — розповів Ілля Клімашевич, прокурор прокуратури м. Рівне, який підтримував державне обвинувачення в суді. — Рівненський міський суд визнав Олександра винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 186 (грабіж) КК України, та призначив йому покарання у виді двох років шести місяців ув’язнення. Суд звільнив чоловіка від відбування покарання з випробуванням, встановивши йому іспитовий строк на один рік, оскільки Олександр відшкодував заподіяну шкоду, а Тетяна подала до суду заяву про залишення заявленого нею цивільного позову без розгляду.

Прес-служба прокуратури м. Рівне
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Білорусі головного ...

КОМЕНТАРІ