Стимулювання інвестиційної діяльності сприятиме створенню нових робочих місць на Тернопільщині – В. Гецько

Стимулювання інвестиційної діяльності сприятиме створенню нових робочих місць на Тернопільщині – В. Гецько

03.09.13 08:09 0 947
Заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Василь ГЕЦЬКО за участю керівників структурних підрозділів облдержадміністрації провів нараду з питань підготовки проектів соціально-економічного розвитку, що потребують державної підтримки відповідно до Закону України «Про стимулювання інвестиційної діяльності у пріоритетних галузях економіки з метою створення нових робочих місць».

Заступник голови облдержадміністрації акцентував увагу на важливості залучення інвестицій в економіку області шляхом підготовки (розробки) інвестиційних проектів у пріоритетних галузях. Василь Гецько переконаний, що стимулювання інвестиційної діяльності в області сприятиме вирішенню соціальних проблем, зокрема створенню нових робочих місць. Відтак, він доручив активізувати роботу щодо залучення у 2013 році коштів під державні гарантії суб’єктами підприємницької діяльності в агропромисловому, житлово-комунальному, машинобудівному комплексах, а також в транспортній інфраструктурі, курортно-рекреаційній сфері та туризмі.

Протокольним рішенням дано конкретні завдання структурним підрозділам облдержадміністрації підготувати перелік інвестиційних проектів у пріоритетних галузях економіки, що потребують державної підтримки відповідно до Закону України «Про стимулювання інвестиційної діяльності у пріоритетних галузях економіки з метою створення нових робочих місць».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Інформаційний ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ