На Тернопіллі день конкуренції відбувся у Монастириську

На Тернопіллі день конкуренції відбувся у Монастириську

03.09.13 08:18 0 983
У Монастириському районі відбувся День відкритих дверей з питань захисту конкуренції. Захід пройшов під головуванням голови Тернопільського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Івана Курницького за участю в.о. Голови Монастириської районної державної адміністрації Михайла Білика, представників органів влади, місцевого самоврядування, бізнесу та громадськості.

Під час заходу Курницький І.І. поінформував про повноваження органів Антимонопольного комітету України та їх завдання, про порядок звернення до органів Комітету та підкреслив, що вся діяльність територіального відділення направлена на захист інтересів споживачів та розвиток конкуренції.

У ході засідання громадськості було презентовано звіт територіального відділення за І півріччя 2013 року, а також акцентовано увагу присутніх на вжитих територіальним відділенням комплексних заходах при виконанні Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», затвердженого Указом Президента України, яким передбачено виконання низки завдань, спрямованих на захист економічної конкуренції у сферах реалізації лікарських засобів, підключення об’єктів будівництва, в тому числі об’єктів житлового будівництва, до інженерних мереж електро-, газо-, тепло-, водопостачання та водовідведення і надання комунальних послуг зі збору, вивезення, перероблення та захоронення побутових відходів, оренди земель сільськогосподарського призначення, супутніх послуг при наданні адміністративних послуг, ритуальних послуг. Також присутні обговорили проблемні та соціально важливі питання, які виникають при взаємодії органів влади і місцевого самоврядування, бізнесових структур та громади Монастириського району у сфері захисту економічної конкуренції. У свою чергу Михайло Білик підкреслив важливість проведення таких заходів для підтримання ефективної взаємодії всіх органів державної влади та місцевого самоврядування у сфері захисту економічної конкуренції в регіоні.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Донецький "Металург" ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ