В ОДА обговорили стан підготовки до ХХ Міжнародного книжкового Форуму видавців у Львові

В ОДА обговорили стан підготовки до ХХ Міжнародного книжкового Форуму видавців у Львові

03.09.13 09:25 0 903
2 вересня відбулась нарада з підготовки ХХ Міжнародного книжкового Форуму видавців у Львові за участю заступників голови Львівської облдержадміністрації Василя Бахмацького та Ірини Романів.

Як повідомила виконавчий директор громадської організації «Форум видавців» Катерина Шевченко, робота з підготовки до Форуму йде в плановому режимі.

«Усі угоди з оренди приміщень, організації охорони, медичної допомоги та інформаційного супроводу вже укладені. На триває затвердження розширеного плану заходів, яких передбачається близько 700», – сказала К. Шевченко.

Своєю чергою, директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської ОДА Дмитро Посипанко запевнив – у всіх районах області вже розміщено соціальну рекламу Форуму видавців на білбордах та сіті-лайтах. Також туристичні підприємства області повідомленні про проведення Форуму видавців та його програму.

Василь Бахмацький дав доручення відповідальним особам скласти графік чергування лікарів у пунктах охорони здоров’я, розповсюдити поліграфічну інформаційну продукцію в закладах освіти та Головному управлінню МВС України надати організаторам допомогу у забезпеченні громадського порядку та безпеки громадян у місцях проведення заходів, контролювати безпеку дорожнього руху біля місць проведення заходів Форуму видавців 12-15 вересня 2013 року.

Варто відзначити, що почесним гостем цьогорічного Форуму буде Міністр культури та національної спадщини Польщі Богдан Здроєвський. У заходах передбачена участь керівництва Львівської облдержадміністрації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ