У Львівській області у Новому Яричеві тріо священиків "Новий час" презентувало духовно-патріотичну програму

У Львівській області у Новому Яричеві тріо священиків "Новий час" презентувало духовно-патріотичну програму

03.09.13 11:51 0 1464
1 вересня 2013 року в селищі Новий Яричів Кам'янка-Бузького району тріо священиків "Новий час" представило духовно-патріотичну програму "З Богом і Україною". Священиків та громаду привітав народний депутат України від ВО "Свобода" Михайло Блавацький.

Отці Роман Назаркевич, Мирослав Ковальчук та Петро Микитюк, які входять до складу тріо, дарували свою творчість громаді, яка зібралися в залі. Прозвучали пісні на духовну й патріотичну тематику, здатні зачепити найтонші струни людської душі, пробудити в серцях слухачів теплі й глибокі почуття. Учасники колективу вважають своїм обов'язком сіяти в душах людей не лише духовні, а й патріотичні почуття, вести просвітницьку роботу. Їхні прагнення та цінності поділяє Всеукраїнське об'єднання "Свобода", яке не перший рік підтримує концертну діяльність тріо.

" ми слухали у виконанні тріо "Новий час" чудові пісні, які вчать нас шанувати батьків, берегти рідну землю й не зневірюватися за жодних обставин, – зазначив у своєму виступі Михайло Блавацький. – Творчість священиків для багатьох українців є променем світла в темряві бездуховности. Саме тому концерти стали духовним подарунком для громади Нового Яричева – отці поділилися з гостями вечора найважливішим: добрим словом та частинкою своєї віри".

Священики виконали пісні власного авторства на тему любови до Бога, до матері, до рідної землі. Пісенні виступи супроводжували духовні бесіди, притчі, поезії.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ