Депутати-свободівці привітали учнів, батьків та вчителів Львова зі святом знань

Депутати-свободівці привітали учнів, батьків та вчителів Львова зі святом знань

03.09.13 09:35 0 957
1 вересня 2013 року депутати від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" взяли участь у святкових лінійках з нагоди Дня знань загальноосвітніх шкіл м. Львова.

Зокрема, народний депутат від ВО "Свобода" Юрій Михальчишин разом із депутатом Львівської міськради свободівкою Іриною Шалаковською привітали першокласників та одинадцятикласників із Днем знань. З нагоди святкового дня батьки, педагоги та учні шкіл Личаківського району Львова, а саме: СШ №63, СШ №70 урочисто до дня 1 вересня відвідали церкву Покрови на дитячу службу для отримання благословення на належне довготривале шкільне життя та отримання глибоких знань, а школярі СШ №71 отримали благословення від отця Йосифа церкви Пресвятої Богородиці. З нагоди свята Юрій Михальчишин вручив старшокласникам троянди, а малечі – набори солодощів.

Депутат Львівської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андріян Гутник не оминув жодного навчального закладу у своєму окрузі. Націоналіст взяв участь у святкуваннях Дня знань у спеціялізованій школі №46 ім. В. Чорновола, середній школі №66, Львівській спеціялізованій школі "Надія" з поглибленим вивченням предметів еколого-правового профілю та Львівському навчально-виховному комплексі ім. В. Симоненка з поглибленим вивченням німецької мови.

"Я пишаюся тим, що в нашому рідному місті є такі достойні навчальні заклади, у яких українська молодь отримує можливість здобувати знання – не лише зі шкільних предметів, а й життєві. Нехай цей навчальний рік відкриє перед молодим поколінням нові горизонти, нові двері у достойне, майбутнє, яке ми ж збудуємо. Йдіть обраним шляхом твердо й упевнено, здобувайте (передусім розумом) славні перемоги, досягайте вершин та професійного успіху", – закликав школярів Андріян Гутник. На згадку про свято першокласники усіх навчальних закладів отримали подарунки – розклади уроків.

Із директорами навчальних закладів свободівець обговорив поточні та нагальні проблеми та можливі шляхи їхнього розв'язання. Зауважимо, що працюючи в цьому окрузі, Андріян Гутник завдяки підтримці депутатів міськради цьогоріч домігся скерування коштів на капітальний ремонт покрівлі та капітальний ремонт із заміною вікон у Львівському навчально-виховному комплексі ім. В. Симоненка. Вздовж стадіону спеціялізованої школи №46 ім. В. Чорновола триватимуть ремонтні роботи з облаштування пішохідної алеї. Також Андріян Гутник посприяв у наданні коштів для здійснення капітального ремонту бібліотеки №19, яка є однією з найбільших у Львові та обслуговує понад 7 000 читачів, зокрема більше десяти шкіл.

Депутат мажоритарного округу №21 Василь Горон завітав на урочисту лінійку до ЗСШ №84, що по вул. Зубрівській. Директор цього навчального закладу подякувала депутату за сприяння в ремонті басейну, даху школи, заміні вікон на енергоощадні. Під час виступу свободівець зазначив: " учні розпочинають рух широким шляхом, подолавши який, кожен отримає у винагороду знання. Нехай цей день відкриє перед вами нові горизонти, дасть наснаги для їхнього пізнання та наповнить кожного з вас безмежною життєвою енергією. Зичу ніколи не зупинятися на цій дорозі і нехай завжди з вами поруч буде підтримка та розуміння близьких та рідних. Окремо висловлюю щиру вдячність педагогам за ту самовіддану жертву, покладену на вівтар майбутнього української нації, за ту невтомну, наполегливу працю з виховання юного покоління! Спасибі вам, адже саме ваше бездоганне виконання тієї відповідальної місії є запорукою формування юних українців, які завтра творитимуть могутню, заможну, соборну, самостійну українську державу!"

Депутат мажоритарного округу № 15 Іван Гринда взяв участь в урочистостях ЗСШ №85. Виступаючи на лінійці, свободівець зазначив: "Нещодавно ми відзначили День Незалежности. Це не просто вік нашої самостійної української держави – це період трансформації поколінь. Нині ми маємо можливість виховувати зовсім нову генерацію, вільну від російсько-большевицької окупаційної пропаганди, свобідну від системи безвольности й безальтернативности. ми маємо можливість виховати наших дітей Українцями з великої літери. Шановні учні, збагачуйтеся знанням, бо час плине неймовірно швидко і, можливо, серед вас є великі очільники України, лікарі, митці. Успіху вам!"

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "Хімпром" - переможець ...

КОМЕНТАРІ