Василя Бліхара рекомендують призначити головним лікарем Тернопільської університетської лікарні

Василя Бліхара рекомендують призначити головним лікарем Тернопільської університетської лікарні

03.09.13 12:33 0 1073
Члени наглядової ради комунального закладу Тернопільської обласної ради "Тернопільська університетська лікарня" одноголосно проголосували за призначення Василя Бліхара головним лікарем університетської лікарні.

Відбулося засідання наглядової ради. З 11-ти членів участь у зібранні взяли 8, в тому числі і заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Петро Гоч. Він зазначив, що питання реформування медичної галузі в області під контролем голови Тернопільської ОДА Валентина Хоптяна. Зараз, за словами Петра Гоча, і цього вимагає Президент України, влада області створює сприятливі умови для роботи лікарів і комфортного перебування хворих у медзакладах. А ще керівництво регіону робить все для того, аби зацікавити випускників медичних ВУЗів працевлаштовуватись у сільські амбулаторії та ФАПи.

Кандидатура Василя Бліхара, який виконує обов`язки головного лікаря університетської лікарні, була єдиною. Відтак, таємним голосуванням члени наглядової ради підтримали його кандидатуру одноголосно. Претендент на головну посаду університетської лікарні ознайомив членів наглядової ради із сучасним станом медзакладу і представив концепцію його розвитку.

Наступним етапом затвердження кандидатури Василя Бліхара на посаду головного лікаря комунального закладу Тернопільської обласної ради "Тернопільська університетська лікарня" має стати голосування членів вченої ради та Тернопільської обласної ради.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ