На Тернопіллі за створення робочих місць та наповнення казни – нагороди

На Тернопіллі за створення робочих місць та наповнення казни – нагороди

03.09.13 08:21 0 1170
Перша неділя вересня – це день, коли в України приватні підприємці відзначають своє професійне свято. Вже доброю традицією стало вітати представників бізнесу напередодні. Цьогоріч першими були міська рада Тернополя та Тернопільська об’єднана ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області. Урочистості відбулися у залі засідань мерії, де до запрошених з вітальними словами звернулись міський голова Сергій Надал та начальник інспекції Петро Якимчук.

Вітаючи присутніх, Петро Миколайович за значив: „Підприємці – це ті особистості, які формують імідж країни. Адже саме з малого бізнесу, згодом, утворюються великі компанії, великий бізнес. Підприємницька діяльність пов’язана із певними ризиками, бо доводиться розраховувати на себе, свої сили, витримку: адже може бути успіх, а завтра – втрати. Крім того підприємці несуть відповідальність за тих людей, яких забезпечили роботою, створивши робочі місця, виплачуючи заробітну плату. Від них залежить і наповнення скарбниці. Адже від справно сплачених податків залежить втілення соціальних програм та добробут місцевої громади”.

Очільник податкової інспекції також побажав винуватцям свята витримки, оптимізму, невичерпної наснаги у праці, успіху у всіх починаннях, втілення мрій і сподівань. Петро Миколайович висловив вдячність підприємцям за те, що у непростих умовах сьогодення своєю наполегливою працею, активною громадською позицією та ініціативністю вони забезпечують добробут власних родин та сприяють вирішенню актуальних проблем економіки регіону.

За вагомий внесок у розвиток підприємництва та економіки рідного краю, сумлінне виконання зобов’язань перед державою, належну сплату податків і митних платежів та з нагоди Дня підприємця Тернопільська об’єднана ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області відзначила подяками та пам’ятними подарунками таких підприємців: Михайла Кильбу, Олега Музику, Тетяну Іскрицьку, Тетяну Бялас, Тетяну Гросуляк. Самі підприємці позитивно відгукнулися про проведений захід. Адже висока оцінка результатів роботи завжди заохочує до ще більших досягнень у втіленні нових ідей.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об’єднаної ДПІ

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ