На Тернопіллі аварія забрала три життя

На Тернопіллі аварія забрала три життя

03.09.13 11:19 0 1086
В дорожньо-транспортній пригоді, що трапилася цими вихідними в Збаразькому районі Тернопільської області, вижила тільки одна людина, троє загинуло.

Дорога не прощає помилок, не терпить неуважності, карає за безвідповідальність. Але найгірше, що плату бере дуже високу – людське життя.

Виїзд на смугу зустрічного руху – таку причину ДТП, що трапилася у неділю поблизу села Колодно Збаразького району, назвали фахівці.

Як розповів начальник сектору профілактичної роботи обласного управління ДАІ Василь Барановський, в результаті зіткнення «Вольво» та «Фіат- Дукато» загинули водії обох транспортних засобів та пасажир фургона. Ще одна пасажирка малотоннажного автомобіля з важкими травмами доправлена до реанімаційного відділення Збаразької районної лікарні.

Свідки цієї аварії розповідають, що від сильного удару фургон буквально змело з дороги і кинуло за декілька метрів на узбіччя. З машини випали водій, котрий загинув на місці, і одна з пасажирок. Це, до речі, й врятувало жінці життя, принаймні, на цей момент, бо інший пасажир, що залишився у малотонажці – згорів, адже «Фіат» охопило вогнем. «Вольво» ж зупинилося лише після того, як перекинулося в посадці. Що відбувалося в цей час з водієм – невідомо. Є припущення, що чоловік міг заснути за кермом, але це з’ясує слідство.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди (стаття 286, частина 3 КК) відкрито кримінальне провадження.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Кардіфф" підписав ...
Наступна новина: Закарпаття: міліція ...

КОМЕНТАРІ