Roshen спростовує обвинувачення в реекспортi кондвиробiв до Росії через країни Митного союзу

Roshen спростовує обвинувачення в реекспортi кондвиробiв до Росії через країни Митного союзу

03.09.13 08:10 0 953
Корпорацiя Roshen вважає безпiдставними обвинувачення Росспоживнагляду в налагодженнi схем реекспорту кондитерських виробiв до Росії через iншi країни Митного союзу. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Корпорацiя Roshen завжди дiяла в рамках законодавства як в Українi, так i на ринках iнших країн, неухильно дотримуючись усiх вимог i нормативних регламентiв, що пiдтверджується нашою багаторiчною бездоганною репутацiєю. Кондитерська корпорацiя Roshen iнформує, що пiдозри на нашу адресу щодо застосування схем реекспорту з країн Митного союзу для постачань продукцiї до Росiї безпiдставнi», – мовиться у заявi на сайтi компанiї.

Голова Росспоживнагляду Геннадiй Онищенко минулого тижня озвучив припущення, що Україна намагається налагодити схему ввезення цукерок компанiї Roshen до Росiї через Казахстан. За його словами, пiд час iнспекцiї на Далекий Схiд в одному з мiст йому запропонували на чаюваннi шоколаднi цукерки Roshen.

У липнi санiтарна служба заборонила постачання до Росії шоколаду i цукерок, вироблених на чотирьох українських фабриках Roshen, через претензiї до якостi продукцiї.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Прикарпатті міліціонери ...

КОМЕНТАРІ