Працівники міліції Харківщини

Працівники міліції Харківщини "за гарячими слідами" розкрили розбійний напад на далекобійника

03.09.13 13:58 0 1140
34-річний мешканець міста Вінниця звернувся в міліцію та повідомив про зникнення барсетки з документами і 200 гривень. Чоловік відпочивав в одному з кафе міста Мерефа, Харківська область, а коли вийшов на вулицю – отримав удар по голові.

Вранці 2 вересня до чергової частини Харківського РВ ГУМВС України в Харківській області надійшло повідомлення від чоловіка, що працює далекобійником в м. Вінниця. До м. Мерефа він приїхав в робочих справах і вирішив відпочити в одному з місцевих кафе. Коли ж виходив на вулицю, хтось вдарив його по голові та забрав документи і гроші. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівникам карного розшуку вдалося «за гарячими слідами» встановити особу зловмисника. Ним виявився 49-річний місцевий мешканець, не працюючий, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Підозрюваний не став відпиратися та зізнався у скоєному. Правоохоронці з’ясували, що вночі зловмисник познайомився з потерпілим в кафе. Під час розпиття спиртних напоїв новоспечений товариш звернув увагу на барсетку далекобійника. Коли чоловік вийшов з кафе, він вирішив скористатися ситуацією. Вдарив товариша по голові, впевнившись, що останній втратив свідомість, поцупив барсетку та поспішив покинути місце злочину. Скористатися грошима зловмисник не встиг, адже оперативно був затриманий працівниками міліції. Наразі речові докази – гроші та документи на ім’я потерпілого правоохоронцями вилучено.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років. Триває слідство.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ