У Харкові правоохоронці Академії внутрішніх військ привітали мешканців міста з днем знань

У Харкові правоохоронці Академії внутрішніх військ привітали мешканців міста з днем знань

03.09.13 14:11 0 1016
1 вересня на площі Свободи Харкова пройшов парад харківських вищих навчальних закладів, де ректори вітали студентів та курсантів із початком навчального року.

Тисячі сердець билися в унісон та дуже хвилювалися, приєднуючись до чудової харківської студентської родини. А серед цієї молоді – курсанти і студенти Академії внутрішніх військ МВС України. Чітким стройовим кроком курсанти промарширували площею, а очолював святкову колону кандидат педагогічних наук, професор, генерал-лейтенант Степан Полторак. Мелодії маршів академічного духового оркестру шикували не тільки курсантський однострій, а й підбадьорювали всю площу.

«шнє свято - для вас і на честь вас, на честь ваших майбутніх досягнень. Я дякую вашим батькам, які, не шкодуючи сил, піклуються про вас, вкладають у вас всю душу. Стартові можливості у всіх однакові, все інше - у ваших руках, все буде залежати тільки від вашого вміння, старання і бажання. Будьте наполегливими і цілеспрямованими. Щастя вам, успіхів, любові і надії!», - зазначив Геннадій Кернес.

Ректори та почесні гості свята розписалися в книзі «Літопис Харківського студентства», в яку вже третій рік поспіль заносять імена всіх першокурсників Харкова.

ВМЗ,ЗГ та ЗМІ Академії ВВ МВС України

Фото Олексія Лебедя та Олександра Жовтого
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Розрахунки готівкою - не ...
Наступна новина: У День Знань міліцейський ...

КОМЕНТАРІ