У День Знань міліцейський оркестр подарував луганчанам свято

У День Знань міліцейський оркестр подарував луганчанам свято

03.09.13 14:23 0 983
1 вересня в сквері ВЛКСМ міліцейський оркестр на честь святкування Дня Знань радував юних мешканців Луганська та їх батьків своїм виступом.

Вальси, марші, дитячі пісні, фольклорні та класичні твори не залишили байдужими ні дітей, ні дорослих. І після виконання кожного твору слухачі дякували музикантів бурхливими оплесками. А це означає, що звуки живої музики здатні дійти до серця кожної людини, причому незалежно від віку і соціального статусу.

У діяльності міліцейського духового оркестру найважливішим пріоритетом є формування у населення позитивного іміджу міліції та підвищення її авторитету. Саме з цією метою колектив часто бере участь у заходах і урочистостях, що проводяться в школах, вищих навчальних закладах, де їх традиційно зустрічають, як найдорожчих гостей. Як справжні музичні подарунки юнаки та дівчата сприймають фольклорні, джазові, сучасні популярні вітчизняні та зарубіжні композиції, багато з яких тут виконуються на прохання захопленої публіки на «біс».

Кожну суботу в центральному сквері міста Луганська в 17.00 оркестр радує своїм виступом людей похилого віку , які з нетерпінням чекають цих зустрічей і з величезним задоволенням танцюють під звуки улюбленого «душевного» оркестру.

Відділ зв'язків з громадськістю

ГУМВС України в Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ