Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ зустрів 350 новобранців

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ зустрів 350 новобранців

03.09.13 14:36 0 1208
У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди Дня знань. Це свято стало першим для 350 новобранців, які зробили важливий вибір у своєму житті і обрали нелегку професію правоохоронця.

Після урочистого шикування на плацу університету, традиційно відбулося покладання квітів до пам’ятника загиблим працівникам органів внутрішніх справ.

З теплими привітаннями до учасників заходу звернувся ректор університету Сергій Алфьоров, який зазначив, що День знань це найважливіше свято для кожного навчального закладу, з якого починається дорога у майбутнє для всіх.

- Від на вас чекає копітка робота - здобуття знань та опанування практичних навичок. Набуті в університеті знання стануть міцним фундаментом професійної діяльності не лише спеціалістів в області права, а й держслужбовців та представників державних структур і бізнесу.

У цей святковий день до навчального закладу завітали почесні гості.

У своїх виступах начальник ГУМВС України в Дніпропетровській області Віктор Бабенко, заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ростислав Ботвінов, голова ветеранської організації університету полковник міліції у відставці Леонід Камишов побажали першокурсникам цілеспрямовано опановувати знання, набувати необхідні навички, накопичувати досвід, яким із ними ділитимуться науково-педагогічні працівники університету.

На адресу університету надійшли чисельні поздоровлення, зокрема, привітання від Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка.

Від імені першокурсників зі словами подяки керівництву університету виступила студентка 1-го курсу Навчально-наукового інституту права Анастасія Дедягіна, після чого, ректор університету Сергій Алфьоров, як символ майбутніх високих досягнень у навчанні, вручив першокурсникам символічний ключ знань та студентський квиток.

На служіння Батьківщині й українському народові молодих курсантів благословив протоієрей храму святого Георгія Великомученика при ГУМВС у Дніпропетровській області Ігор Осадовський, який окропив усіх присутніх святою водою.

На завершення церемонії молоді правоохоронці під звуки духового оркестру пройшли урочистим маршем та вирушили до навчальних аудиторій, адже попереду їх чекають роки навчання і велика відповідальність.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ