Харківським правоохоронцям знадобилося дві години аби знайти дворічного хлопчика

Харківським правоохоронцям знадобилося дві години аби знайти дворічного хлопчика

03.09.13 15:26 0 1080
2 вересня близько 11 години до чергової частини Харківського РВ Харківщини звернулася 65-річна жінка з заявою про зникнення свого малолітнього онука.

Кілька годин тому дворічний хлопчик грався на подвір’ї дачного домоволодіння в селищі Лизогубівка, на деякий час жінка відволіклася в домашніх справах, а коли повернулась, дитини вже у дворі не було. Самостійно знайти хлопчика вони не змогли, розмови з сусідами теж не дали позитивних результатів, ніхто не бачив та не знав, де він знаходиться. Остання надія була на працівників міліції.

До пошуків загубленої дитини негайно підключилися усі працівники районного відділу міліції, а також працівники МНС, експерти-криміналісти та кінологи.

Пошуковий загін оперативно здійснив обхід всіх дачних ділянок селища, розуміючи, що потрібно будь-що знайти «маленького мандрівника», якому могла загрожувати небезпека.

Завдяки злагодженій роботі правоохоронців, небайдужості та пильності місцевого населення дитину було знайдено на самій околиці садового товариства. Як з’ясувалося дитину виявила в траві жінка, яка щойно приїхала до себе на дачу. Хлопчик не плакав, тихенько сидів та грався, а побачивши тітоньку він дуже зрадів та пішов їй назустріч. Вже через кілька хвилин на подвор’ї вже були працівники міліції.

На щастя дитина була жива та здорова, навіть не встигла злякатися. Правоохоронці повернули хлопчика бабусі, яка від щирого серця подякувала співробітникам міліції за небайдужість та професійну роботу у пошуку неповнолітньої дитини. Наразі стан здоров’я малечі задовільний

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ