Більше сотні полтавських студентів цікавились, як живе Львів

Більше сотні полтавських студентів цікавились, як живе Львів

03.09.13 16:41 0 1027
У рамках проекту Дні Львова у Полтаві студенти Полтавського технічного університету мали можливість спитати у мера міста Львова та його заступника з гуманітарних питань про те, як живе місто, що таке туристичний бренд Львова, та на чому їздять львів’яни.

Відкриті лекції провели у одному з найбільших університетів Полтави для студентів-архітекторів та майбутніх спеціалістів з туризму. Заступник міського голови Львова з гуманітарних питань Василь Косів ділився секретами, як місто зробити популярним для гостей. У міського голови Львова Андрія Садового студенти питали про усе — від того, як діють ОСББ у Львові, до того, як їздить громадський транспорт. Проте найбільше цікавило, як своє місто перетворити на туристичний бренд.

— Українці повинні бути разом і якомога більше спілкуватись один з одним. Ми повинні робити велику ставку на внутрішній туризм, його розвиток. Нам важливо, аби львів’яни частіше приїжджали в Полтаву, а полтавчани якомога частіше їздили до нас. Окрім того тут велика вигода з економічної точки зору, дає змогу заробляти на туризмі та одночасно робить країну ближчою. Полтава – це щира українська душа, але українцям про неї бракує знань. Львів готовий допомагати Андрій Садовий, міський голова Львова

Для молодих полтавчан тепер відкрилась нова можливість – міський голова Львова запросив на стажування у Львівську міську раду кількох студентів. Угоду про таку співпрацю підпишуть до кінця цього року.

У рамках Днів Львова у Полтаві, що тривають протягом 4 днів, з 30 серпня до 2 вересня, діє львівський ярмарок. На вулицях Полтави волонтери зі Львова роздають перехожим листівки з запрошенням до міста Лева – «Зустрінемось у Львові».

ж у рамках проекту відбулась презентація львівських туристичних продуктів та зустріч представників львівського туристичного бізнесу із місцевими туристичними операторами. Обговорювали спільні туристичні проекти двох міст. Участь у зустрічі взяло 30 компаній. А понад двом сотням маленьких полтавчан львівські видавці подарували міні-бібліотеку – 50 книжок.

Нагадаємо, протягом 2011-2013 років Дні Львова пройшли у Сумах, Донецьку, Дніпропетровську, Запоріжжі, Луцьку, Маріуполі, Харкові, Одесі, Луганську, а ще у Тбілісі, Відні та Копенгагені. Також Львів презентував себе у Київському національному університеті ім. Т. Шевченка та Київському політехнічному інституті.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На завтра у Львові ...
Наступна новина: Львів: канатна дорога в ...

КОМЕНТАРІ