Рівненщина: на Дубровиччині більшість приватних підприємців-спрощенців працюють у сфері торгівлі

Рівненщина: на Дубровиччині більшість приватних підприємців-спрощенців працюють у сфері торгівлі

03.09.13 17:18 0 1009
Під час зустрічі з представниками малого та середнього бізнесу начальник Дубровицької ОДПІ Міндоходів у Рівненській області Любов Панько повідомила, що найбільше приватних підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування, здійснюють діяльність у сфері торгівлі.

Як зазначила Любов Леонідівна, податкова служба вкотре пішла назустріч підприємництву і спростила подання звітності для спрощенців. Адже відтепер підприємці, які обрали єдиний податок першої та другої груп, подають звітність раз у рік.

Загалом, протягом січня-липня цього року суб’єкти господарювання спрощеної системи оподаткування поповнили скарбницю Дубровицького району на понад 1,2 млн. грн. єдиного податку. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження цього платежу зросли на 261,4 тис. грн. Від підприємств, які обрали спрощену систему оподаткування, надійшло майже 267,4 тис. грн. цього платежу, або на 68 тис. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року.

На думку начальника Дубровицької ОДПІ, така позитивна тенденція щодо сплати єдиного податку є прогнозованим результатом втілення нових податкових сервісів, створення сприятливих умов для ведення бізнесу та новому підходу у взаємовідносинах органів Міндоходів із бізнесом.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Рівненській області вчора ...

КОМЕНТАРІ