Французька розвідка: хімічна атака в Сирії могла здійснюватися лише урядовими силами

Французька розвідка: хімічна атака в Сирії могла здійснюватися лише урядовими силами

03.09.13 13:22 0 996
Імовірна хімічна атака в околицях Дамаска в минулому місяці могла здійснюватися лише з боку урядових сил Сирії. Про це свідчать дані французької розвідки, яка каже про «масштабне застосування хімічних речовин» у нападі 21 серпня. Французькі фахівці твердять, що принаймні 281 смерть сталася внаслідок застосування забороненої міжнародними угодами зброї. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Тим часом, у Вашингтоні сенатор Джон Маккейн заявив, що президент США Барак Обама, щоб здобути підтримку Конгресу, має викласти сильні аргументи для військової операції проти режиму Башара Асада.

«Якщо Конгрес відхилить це рішення після того, як президент США вже заявив про потребу діяти, наслідки будуть катастрофічними, оскільки в такому разі довіра до країни буде підірвана, і це стосуватиметься не тільки чинного президента, а й усіх наступних», – наголосив сенатор Маккейн.

Президент Сирії Башар Асад в інтерв’ю французькій газегі Le Figaro вкотре заперечив причетність урядових сил до хімічної атаки, сказавши, що це було б «нелогічним».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівництво Міндоходів ...
Наступна новина: Львів'янин подякував ...

КОМЕНТАРІ