В Івано-Франківську затримали аптечного злодія

В Івано-Франківську затримали аптечного злодія

03.09.13 12:29 0 1027
Близько першої години ночі на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з аптеки, що знаходиться в селі Підлужжя Тисменицького району.

На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання Державної служби охорони в складі прапорщика міліції Андрія Кланіци, старшини міліції Олексія Філатова та міліціонера-водія старшого сержанта міліції Михайла Коруняка.

Прибувши на місце події працівники ДСО виявили розбиті жалюзі на вхідних дверях та вікні, а також пошкоджені тильні двері в приміщення аптеки.

Не гаючи ні хвилини правоохоронці обстежили прилеглу територію, де в кущах ними було виявлено і затриманого невідому особу, який намагався сховатися. Невідомого було затримано. Ним виявився житель Калуша, який тимчасово проживає в Івано-Франківську.

В ході розслідування правоохоронці дізналися, що невідомий намагався проникнути в приміщення аптеки, сподіваючись «урвати ласий шматок», але, як виявилося, грошей а даній аптеці не було, адже виручку провізори здали ще ввечері.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Тисменицького РВ міліції. По даному факту проводиться перевірка.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Підприємці на загальній ...
Наступна новина: Олег Тягнибок: «Головне ...

КОМЕНТАРІ