5 вересня в Чернігові проходитиме Форум ділових і творчих жінок області

5 вересня в Чернігові проходитиме Форум ділових і творчих жінок області

03.09.13 11:04 0 965
5 вересня в Чернігові проходитиме Форум ділових і творчих жінок Чернігівщини, до участі в якому запрошуються жінки-лідери: керівники підприємств, установ і організацій міста та області, жінки-підприємниці, творчі та креативні жінки.

Місце проведення – велика зала підприємства «Навчально-методичний центр профспілок» (2-й поверх) за адресою вул. Шевченка, 105а, м. Чернігів.

Початок реєстрації о 10.30, початок Форуму – об 11.00.

Всі учасниці матимуть можливість проаналізувати сучасний стан жіночого підприємництва, розвиток творчого потенціалу жінок, здобутки й проблеми, визначити перспективи діяльності та розвитку, обговорити важливість співпраці, а також дізнатись про послуги для розвитку та підтримки власної справи.

Метою Форуму є об'єднання інтересів жінок області, налагодження комунікацій між успішними жінками-лідерами, розширення можливостей їхнього професійного та творчого розвитку, реалізації лідерських прагнень жінок у бізнесі, громадській та творчій діяльності.

Даний захід, на думку організаторів, має показати важливість вкладу жінок в усі сфери життєдіяльності місцевих громад, надати практичні інструменти для подальшого розвитку жіночого руху та послугувати платформою для спілкування і налагодження зв’язків між представниками бізнесу, державними органами влади, науковцями, представницями творчих професій та ЗМІ.

Під час роботи Форуму відбудеться виставка «Презентую свою справу», в рамках якої кожна учасниця матиме можливість представити свою організацію, фірму, творчі здобутки, продукцію, рекламні матеріали, поділитись досвідом та ідеями розвитку власної справи або творчості.

Довідки за телефонами 670-312, 94-04-28.

Захід організовують Чернігівська міська Ліга (клуб) ділових і професійних жінок та обласна організація Спілки жінок України в рамках виконання обласної Програми розвитку малого та середнього підприємництва на 2013-2014 роки та з нагоди Дня підприємця за підтримки державних органів влади.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЧС-2013 (каное та ...
Наступна новина: Нюанси оподаткування доходу ...

КОМЕНТАРІ