Силу та спритність демонстрували працівники Міндоходів Тернопільщини

Силу та спритність демонстрували працівники Міндоходів Тернопільщини

03.09.13 11:25 0 1041
Довести, що у здоровому тілі здоровий дух, вкотре зібралися спортсмени – працівники Головного управління Міндоходів у Тернопільській області під час проведення традиційної щорічної Спартакіади між колективами Головного управління Міндоходів в області. Цьогорічні змагання серед 8 команд у 10 видах спорту проходили на центральному стадіоні міста Теребовля. Спортивне свято зібрало майже 200 учасників та ще стільки ж глядачів. Свою спритність та майстерність спортсмени виявляли у міні-футболі, волейболі, армреслінгу, перетягуванні канату, гирьовому спорті, шахах, тенісі, стрибках, дартсі та бігу на 100 метрів.

Переможцем змагань у загальному заліку з відривом від найближчого суперника у більш ніж сто балів стала команда Головного управління Міндоходів у Тернопільській області. Таким чином, команда здобула перехідний кубок начальника Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Олександра Вітрука. Друге місце виборола команда Тернопільської ОДПІ та третє – Чортківської ОДПІ.

Як зазначив під час вручення кубку голова оргкомітету Спартакіади, заступник начальника Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Олександр Конончук, такі спортивні заходи надають гарний емоційний заряд для подальшої плідної та успішної роботи працівників Міндоходів області у наповненні як місцевих бюджетів, так і Державного бюджету України.

«Наші працівники вкотре довели, що вони мають не тільки високий професійний рівень, а ще й хорошу спортивну форму», – додав Олександр Конончук.

Перше місце у міні-футболі здобула команда Чортківської ОДПІ, у волейболі та гирьовому спорті – команда ГУ Міндоходів в області, а у перетягуванні канату – Козівська ОДПІ. У змаганні з настільного тенісу кращим став Максим Федчук (Кременецька ОДПІ), з армреслінгу – Михайло Ріжок (Тернопільська ОДПІ), а з шахів – Василь Малаш (Гусятинська ОДПІ). Стрибки в довжину серед жінок найкраще вдалися Галині Горин (Збаразька ОДПІ), а серед чоловіків – Олегу Гуменюку (ГУ Міндоходів в області). Першим пробіг стометрівку Віктор Табачук (Кременецька ОДПІ), а в дартсі неперевершеним став Андрій Вегера (ГУ Міндоходів в області).

Переможцям урочисто вручили дипломи, медалі та кубки, а переможець з волейболу – команда Головного управління Міндоходів в області отримала від Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» у Тернопільській області ще й спортивну форму для змагань, яку їм вручив виконавчий директор відділення АППУ Ігор Дутка.

За словами організатора Спартакіади – голови Тернопільської обласної ради профспілки працівників державних органів доходів і зборів Оксани Наконечної, саме такі заходи неабияк сприяють формуванню дружнього і згуртованого колективу. «Таким чином ми пропагуємо серед наших працівників здоровий спосіб життя та активний відпочинок, адже як відомо – хто добре відпочиває, той і якісно працює», – додала Оксана Наконечна.

Інформаційно-комунікаційний відділ

Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: міліція ...
Наступна новина: На Тернопіллі нюанси ...

КОМЕНТАРІ