Львів'янин подякував працівнику Сихівського райвідділу, який допоміг вирішити сімейний конфлікт

Львів'янин подякував працівнику Сихівського райвідділу, який допоміг вирішити сімейний конфлікт

03.09.13 13:27 0 1132
Нерідко люди зіштовхуються з питаннями, які, здавалося би, не можна вирішити. Саме з такою проблемою звернувся до працівника Сихівського райвідділу міліції житель міста Львова, просячи останнього допомогти у вирішенні довготривалого сімейного конфлікту.

Львів’янин звернувся до правоохоронця з проханням надати правову допомогу для вирішення проблемного питання. Чоловік зокрема розповів, що він та його дружина систематично потерпають від брата-дебошира останньої. За словами скаржника, його швагро вже відбував покарання за скоєний раніше злочин. І, вже будучи на волі, таки «не взявся за голову», вчиняючи постійні конфлікти у їхній сім’ї.

Так, частенько розпиваючи алкогольні напої, родич подружжя приходив до них додому та влаштовував конфлікти з рукоприкладством.

Не витримавши систематичних знущань, львів’янин вирішив звернутися за допомогою до охоронців правопорядку. І не даремно.

Цю справу вдалося вирішити працівнику Сихівського райвідділу міліції Володимиру Гуцуляку. Правоохоронець надав заявнику усю необхідну правову допомогу, а принагідно провів з правопорушником профілактичну розмову, роз’яснивши останньому, яка відповідальність наступає за порушення громадського порядку та вчинення хуліганських дій.

За допомогу у врегулюванні вказаної вище конфліктної ситуації, житель Львова написав подяку на ім’я Міністра внутрішніх справ України генерала внутрішньої служби Захарченка Віталія Юрійовича. У відповідному листі-подяці чоловік розповів про свою проблемну ситуацію, яку вирішив працівник Сихівського райвідділу Львівського міського управління міліції Володимир Гуцуляк.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Французька розвідка: ...
Наступна новина: Трьохмільярдний рубіж ...

КОМЕНТАРІ