Чернівці: Як сплатити за житлово-комунальні послуги

Чернівці: Як сплатити за житлово-комунальні послуги

04.09.13 08:25 0 1368
Вчасно сплачуйте за житлово-комунальні послуги!

Щоб заплатити за житлово-комунальні послуги достатньо лише звернутись на один із проплатних пунктів (списки проплатних пунктів), які розташовані по місту та використовують зведену базу даних всіх житлово-комунальних платежів.

Власники карток ПриватБанку мають можливість розраховуватись через інтернет користуючись послугою Приват24 (відео-інструкція).

У всіх цих відділеннях банків можна заплатити одразу за усі комунальні та житлові послуги, включаючи електрику, газ, тепло, воду, вивіз сміття, домофони, інтернет, телебачення…

На усіх цих проплатних пунктах можливо здійснити оплату без абонентської книжки/квитанції, потрібно назвати лише адресу та прізвище власника/утримувача особового рахунку.

На проплатному пункті Вам видадуть квитанцію про оплату послуг. В квитанції також є інформація про борг (-) або переплату станом на початок місяця, який вказано в графі розрахунковий період. Дані показники (суми) є такими, що були зафіксовані у відповідному підприємстві, яке забезпечує надання послуг.

Якщо суми, що вказані у квитанції станом на 1 число вказаного місяця, не співпадають з Вашими розрахунками, Вам необхідно звернутись до абонентської служби відповідного підприємства.

Телефони :

Телефон Єдиного розрахункового центру (вул.Шептицького,9) (0382) 551437.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгородській ОДПІ ...
Наступна новина: У Львівській області тзОВ ...

КОМЕНТАРІ