В Чернівецькій області у Сторожинці відзначили кращих підприємців

В Чернівецькій області у Сторожинці відзначили кращих підприємців

04.09.13 08:19 0 1167
Днями у приміщенні Сторожинецької РДА з нагоди святкування Дня підприємця, відбулися урочистості, організовані районною асоціацією підприємців та районним фондом підтримки підприємництва за сприянням районної державної адміністрації та районної ради у яких взяла участь в.о.начальника ДПІ у Сторожинецькому районі Хмелюк Людмила Іванівна .

Людмила Хмелюк привітала присутніх зі святом та вручила грамоти кращим платникам податків - підприємцю м. Сторожинець Олександру Краснянському та підприємцю с. Кам’яна Лідії Дутчак . Звертаючись до нагороджених подякувала за сумлінне виконання ними податкових зобов’язань та високий рівень податкової культури,

Також у своїй промові керівник податкової служби в районі наголосила про важливість розвитку малого підприємництва в регіоні і запевнила ,що метою створення сприятливих умов для подальшого розвитку, активізації підприємництва та надходжень до бюджетів усіх рівнів працівниками податкової інспекції проводяться відповідні заходи, а саме - забезпечення належної роботи центру обслуговування платників податків, в тому числі суб’єктів малого бізнесу. Це сприяє тісній взаємодії та налагодженню партнерських відносинам із підприємцями, знаходження паритету інтересів держави і підприємців. Надання якісних сервісних послуг центром обслуговування платників допомагають суб’єктам малого бізнесу прозоріше декларувати доходи та відповідно сприяють збільшенню добровільної сплати податків.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі на базі ...

КОМЕНТАРІ