Навчальний рік у Чернівцях розпочався в оновлених школах

Навчальний рік у Чернівцях розпочався в оновлених школах

04.09.13 08:36 0 1067
3 серпня, секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин проінспектував навчальні заклади, у яких цього літа було проведено ремонтні роботи. Зокрема, він відвідав ліцей №2, ЗОШ №13 та гімназію №2.

Керманич міста залишився задоволеним рівнем підготовки чернівецьких шкіл до нового навчального року.

«Цьогоріч міська рада виділила чимало коштів на підготовку освітніх закладів, – каже Віталій Михайлішин. – Усі роботи було завершено вчасно, тож перше вересня діти зустріли в оновлених закладах із гарним настроєм. У місті нарешті не залишилося жодної школи з необлаштованою вбиральнею, а в ліцеї №2 відремонтовано просторий спортивний зал, який не оновлювався 70 років. Було проведено капітальний ремонт будівлі початкової школи-гімназії №2, у котрій через халатно виконаний ремонт, що здійснювався 2008-го року, обвалилася покрівля. Тут замінено старі балки, зроблено ремонти внутрішніх приміщень. Тож тепер навчальний процес проходить без перешкод».

Цього літа у чернівецьких навчальних закладах виконано чималий об’єм робіт: замінено системи опалення, вікна, відремонтовано фасади. Уроки фізичної культури у спортивному залі ліцею №2 розпочнуться вже 25 вересня. У ЗОШ №13 пройшла реконструкція приміщень під вбиральні: здійснено укладання вигрібної ями на туалети і харчоблок, прокладання мережі водопостачання, електрики, монтаж туалету, встановлення плитки і сантехніки.

Тільки на ремонт цих трьох об’єктів було використано близько 1,4 млн. гривень.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: "Волинь" заявила воротаря ...

КОМЕНТАРІ