В Закарпатській області у Мукачеві міліція затримала жінку за звідництво

В Закарпатській області у Мукачеві міліція затримала жінку за звідництво

04.09.13 08:08 0 1017
До оперативника сектору карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції надійшла інформація про те, що 37-літня жителька Мукачева влаштувала в підвалі приватного будинку міні-бордель. В спеціально облаштованій для прийому відвідувачів кімнаті її 21-річна знайома надавала сексуальні послуги клієнтам-чоловікам за грошову винагороду.

– Дана заява була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за вказаним фактом слідча міськвідділу відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України, – розповів т.в.о. начальника сектору карного розшуку Мукачівського МВ УМВС майор міліції Василь Тромпак.

Як пізніше розповіла сама підозрювана, з цією повією, дівчиною-сиротою, вона познайомилась давно, коли остання ще навчалась у школі-інтернаті. Старша подруга й сама час від часу підробляє проституцією, пропонуючи свої послуги на вокзалах, тож втягнула в цю «хлібну» справу й свою молоду знайому. Тим паче, що та й сама була не проти, взамін на безкоштовне житло, їжу й одяг...

Так тривало до тих пір, доки оперативники не вийшли на слід сутенерки й не викрили підпільний бордель в підвалі. Жінка не заперечує своєї причетності до звідництва, зізнається, що клієнти розраховувались за надані секс-послуги з нею.

Як розповідає слідча міськвідділу Оксана Козаченко, що веде це кримінальне провадження, звідниці-мукачівці загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до п`яти років.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі відкрито ...
Наступна новина: Рівненщина: до «Артеку» та ...

КОМЕНТАРІ