В Закарпатській області нові та якісні перетворення на користь державі та бізнесу

В Закарпатській області нові та якісні перетворення на користь державі та бізнесу

04.09.13 08:14 0 1029
З одного боку спрощення, з іншого - більша якість і ефективність роботи. Такими пріоритетами у своїй роботі керується Головне управління Міндоходів у Закарпатській області. Від появи не так давно створеного відомства має виграти в першу чергу бізнес, саме тому підприємництву - менше перевірок і більше сервісу.

Об’єднання функцій у сфері дотримання податкового та митного законодавства дало можливість підвищити ефективність управління процесами адміністрування податків і зборів, суттєво зменшити кількість перевірок суб’єктів господарювання та підвищити ефективність контрольно-перевірочної роботи. Щодо останнього, то нещодавно фахівці Головного управління Міндоходів у Закарпатській області розпочали першу документальну перевірку податкового та митного законодавства. Працівники відділу валютного та митного аудиту, вчора окремо податківці і митники, а працівники Головного управління Міндоходів у Закарпатській області, аналізують дотримання суб’єктом господарювання вимог податкового, валютного та законодавства України з питань державної митної справи. Зокрема, проводиться аудит системи звітності та обліку товарів і транспортних засобів, що переміщуються через митний кордон України, та правильності визначення митної вартості.

Спільний аудит суттєво зменшує кількість візитів на підприємства і водночас підвищує ефективність контрольно-перевірочної роботи. Крім того, об’єднання митної та податкової ІТ-інфраструктури дозволяє проводити моніторинг фактичного руху товарів від кордону до споживача в режимі реального часу. Такий механізм функціонування органів доходів і зборів дозволить знизити кількість порушень митного та податкового законодавства і створить справедливу систему організації зовнішньоторговельної і економічної діяльності.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ