В Ужгородській ОДПІ відбулась зустріч з суб’єктами господарювання, які використовують в роботі касові апарати

В Ужгородській ОДПІ відбулась зустріч з суб’єктами господарювання, які використовують в роботі касові апарати

04.09.13 08:24 0 1019
Всього на території Ужгородського району зареєстровані 392 реєстратори розрахункових операцій. Для того, аби допомогти й роз’яснити суб’єктам господарювання, які вже використовують та тим, які найближчим часом будуть застосовувати РРО нового зразка, в Ужгородській ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області відбулася зустріч з такими платниками податків. В ній взяли участь перший заступник начальника Ужгородської ОДПІ Мирослава Фатула та старший державний інспектор відділу ІТ та обліку платників Василь Волошин та платники податків.

- Введення штрафів за неподання електронної звітності з РРО відтерміновано, й наступить з 1 січня 2014 року. Але платники не мають чекати грудня, бо потрібен час для модернізації та адаптації техніки до нових умов. Разом з тим, із 1 жовтня 2013 року суб’єкти господарювання втратять право застосовувати РРО, які не забезпечують передачу контрольно-звітної інформації за допомогою модемів, - наголосила Мирослава Михайлівна під час свого виступу.

Василь Волошин ознайомив присутніх на зустрічі платників податків з переліком моделей реєстраторів розрахункових операцій, що, наразі, відповідають вимогам закону і часу та включені до Державного реєстру. Звернув увагу Василь Васильович і на те, що з цим реєстром можна ознайомитися на офіційному порталі Міністерства доходів і зборів України.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Чернівці: Як сплатити за ...

КОМЕНТАРІ