На Хмельниччині вихованців Кам'янець-Подільського військового ліцею із Днем знань привітав очільник обласної міліції Сергій Шутяк та міліцейський оркестр

На Хмельниччині вихованців Кам'янець-Подільського військового ліцею із Днем знань привітав очільник обласної міліції Сергій Шутяк та міліцейський оркестр

04.09.13 08:15 0 1210
Шефство над ліцеїстами міліціонери міського відділу міліції взяли ще у 2001 році і тримають його донині, приділяючи особливу увагу роботі з правовими класами військового ліцею, зокрема роботі з членами клубу «Юні солдати правопорядку».

Заходи, організовані правоохоронцями і спрямовані на формування в ліцеїстів правового світогляду на засадах поваги до закону, правопорядку та демократії, уже стали традиційними.

Цьогоріч в лави навчального закладу влилося 298 «новоспечених» ліцеїстів. За роки існування зі стін цієї «Альма матер» вийшла не одна сотня випускників, більшість з яких продовжила навчання в навчальних закладах системи МВС.

З вітальним словом до ліцеїстів у святковий день звернувся начальник управління МВС України в Хмельницькій області Сергій Шутяк, який зазначив: « розпочинається новий етап у вашому житті, бо ви обрали дуже відповідальний і дуже нелегкий шлях до своєї уже цілком дорослої мрії — мрії бути військовими і правоохоронцями. Приємно усвідомлювати, що багато з вас, вступивши до військового ліцею, продовжили почесну та відповідальну справу своїх батьків і незабаром будете охороняти безпеку, спокій та мир у нашій державі. Сподіваюся, усі ви станете мужніми захисниками нашої незалежної України. Для когось цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством, безтурботними шкільними роками і дорослим життям. А для когось Свято першого дзвоника стане першим святом у стінах цього навчального закладу. Я щиро бажаю усім вам, щоб у ліцеї ви навчилися мужньо долати усі життєві труднощі, поважати оточуючих і бути гідними громадянами нашої держави!»

Приємним сюрпризом для всіх, хто у День знань вишикувався на плацу у Кам‘янці-Подільському, став показовий виступ працівників спецпідрозділу «Беркут» та концерт оркестру управління МВС України в Хмельницькій області. У виконанні відомих далеко за межами України міліцейських музикантів звучали патріотичні мелодії, українські пісні та військові марші, які зарядили позитивним настроєм на увесь день не лише «винуватців» свята, а й їх батьків, родичів та усіх мешканців міста, які, поспішаючи у справах, зупинялися, аби послухати звуки чарівної живої музики.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ