На ринку пасажирських перевезень у Хмельницькому виведено з «тіні» шість десятків «нелегалів»

На ринку пасажирських перевезень у Хмельницькому виведено з «тіні» шість десятків «нелегалів»

04.09.13 08:09 0 1090
З початку року міндоходівці міста провели 17 спільних з іншими держорганами заходів, спрямованих на легалізацію праці у сфері пасажирських автоперевезень.

У результаті у підприємців перевізників було виявлено 58 найманих працівників, трудова діяльність яких приховувалася від держави. А також 54 фізичні особи, які здійснювали пасажирські перевезення, надаючи послуги таксі без офіційного оформлення підприємницької діяльності.

Результативними виявилися й профілактичні заходи, проведені цьогоріч працівниками інспекції. Так, за результатами опрацювання інформації, отриманої від інформаційно-диспетчерських служб міста та інших вжитих профілактичних заходів на податковий облік в інспекції з початку року добровільно стали 25 таксистів, що співпрацюють із згаданими службами таксі.

Наразі міндоходівці обласного центру налагодили тісну взаємодію та обмін інформацією з міським управлінням Укртрансінспекції і регулярно проводять спільні заходи, спрямовані на виявлення неоформлених найманих працівників та осіб, що здійснюють приховану підприємницьку діяльність, пов’язану з перевезенням пасажирів.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Алієв відмовився грати в ...
Наступна новина: Майстер-клас для дітей ...

КОМЕНТАРІ