В Івано-Франківській області новий навчальний рік і для правоохоронців

В Івано-Франківській області новий навчальний рік і для правоохоронців

04.09.13 08:22 0 1150
Відповідно до наказу МВС України від 13.04.2012 року № 318 «Про затвердження Положення з організації професійної підготовки осіб рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ України» з 1 вересня 2013 року в УМВС України в Івано-Франківській області розпочато 2013-2014 навчальний рік.

Перше заняття у системі службової підготовки з правоохоронцями Івано-Франківської міліції було проведено 2 вересня в урочистій обстановці.

Розпочав заняття у новому навчальному році старший інспектор з особливих доручень сектору професійної підготовки управління кадрового забезпечення - підполковник міліції Володимир Швець. Він вкотре нагадав колегам, що головне завдання міліції - захист прав та інтересів громадян, дотримання працівниками міліції законності, транспортної дисципліни.

Підполковник міліції наголосив на тому, що в своїй діяльності міліціонери керуються законами, які потрібно досконально знати, йти в ногу з часом, вдосконалювати професійну майстерність. Адже від рівня підготовки кожного залежать долі людей.

Старший інспектор наголосив і на дотриманні особистої безпеки кожного, хто щоденно несе ризиковану службу по захисту правопорядку, аби список загиблих працівників міліції ніколи не поповнився новими іменами.

Аналогічні заняття в цей день відбулись у всіх підрозділах міліції Івано-Франківщини.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ