Галицькі міліціонери затримали чернівецького "гастролера", який вчинив на Прикарпатті близько двох десятків крадіжок

Галицькі міліціонери затримали чернівецького "гастролера", який вчинив на Прикарпатті близько двох десятків крадіжок

04.09.13 08:01 0 1189
Днями до Галицького райвідділу міліції звернувся житель Бурштина, який повідомив, що, повернувшись з роботи, застав у власному помешканні злодія.

Коли крадій побачив, що у квартиру зайшов власник, то одразу ж накинувся на нього з кулаками. Під час боротьби із господарем, злочинець відібрав у нього сумку, в якій були цінні речі та документи, та втік у невідомому напрямку. Потерпілий не розгубився, відразу ж зателефонував правоохоронцям.

Слідчо-оперативна група Галицького райвідділу міліції, прибувши на місце події, розпочала пошуки злочинця. 28-річного раніше судимого жителя Чернівців затримали в одному з сіл району, де він проживав разом із співжителькою. Під час затримання у чернівчанина міліціонери вилучили частину цінних речей та золотих виробів, які належать власникам раніше обкрадених ним помешкань.

Як встановили правоохоронці, буковинський «гастролер» встиг обікрасти помешкання у Івано-Франківську, Галичі, Бурштині та у Рогатинському і Коломийському районах. Також крадій зізнався у крадіжках більше десяти велосипедів, які він вчинив у Івано-Франківську. Викрадене злодій пізніше продавав на Калинівському ринку, що у Чернівцях.

На даний час злодія арештовано.

Проти нього порушено кримінальне провадження за ч.3 статті 185 та ч.3 статті 186, санкція статті якої передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.

На разі правоохоронці встановлюють його причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Івано-Франківської області.

СЗГ УМВС України

в івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Румунії звинуватили в ...

КОМЕНТАРІ