Правоохоронці Львівщини теж розпочали новий навчальний рік

Правоохоронці Львівщини теж розпочали новий навчальний рік

04.09.13 08:32 0 883
У Львові 2 вересня 2013 року в Головному управління МВС України у Львівській області розпочався новий навчальний рік для всіх підрозділів та органів внутрішніх справ.

Кожного року, як і школярі, правоохоронці Львівщини починають навчання. Так, 2 вересня в урочистій обстановці було проведене перше заняття за участі керівного складу ГУ МВС України у Львівській області.

«Для того, щоби йти в ногу зі сучасністю та підвищувати свій професійний рівень знань, працівники міліції не менш сумлінно будуть конспектувати матеріали, брати активну участь у семінарських та практичних заняттях з фізичної, вогневої, тактико-спеціальної підготовки, з вивчення нормативних документів та інших дисциплін, які будуть проводитись впродовж навчального року. А наприкінці навчального 2013 - 2014 року в апараті Головного управління та у всіх підрозділах МВС України у Львівській області пройдуть іспити щодо засвоєння знань», - розповів виконуючий обов’язки начальника Управління кадрового забезпечення Симко Степан Йосипович.

Перше таке заняття восени розпочалося 2 вересня. У Головному управлінні МВС України у Львівській області правоохоронцям запропонували дві теми, однією з них була - «Забезпечення прав людини по правоохоронній діяльності. Місце та роль органів внутрішніх справ у забезпеченні прав і свобод людини». Лектором на цьому заході був доцент кафедри конституції та міжнародного права Львівського державного університету внутрішніх справ Роман Демків.

Варто також відзначити, що для аналогічних навчань цього року було створено Навчальний центр з підготовки працівників органів внутрішніх справ ГУ МВС України у Львівській області.

Крім того, з початком нового навчального року в кожен підрозділ міліції області для проведення урочистих подій виїжджають куратори Головного управління МВС України у Львівській області.

Зокрема, на виконання доручення Міністерства внутрішніх справ України «Про проведення Дня знань у вищих навчальних закладах МВС», 2 вересня в навчально-тренувальному центрі «Верещиця» відбулись урочистості з нагоди святкування Дня знань. Привітати курсантів-першокурсників із початком навчального року прибув начальник Головного управління МВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Рудяк Олександр Вікторович.

Звертаючись до присутніх на заході, головний міліціонер області побажав усім успіхів у навчанні та зазначив: «Курсанти повинні пам’ятати, що вони прийшли на навчання, а вже зовсім скоро освоєні знання будуть використовувати на практиці – на шляху боротьби зі злочинністю. Відтак, хотілося б, щоби під керівництвом своїх наставників, ви здобули достатньо серйозну освіту, адже Львівський державний університет внутрішніх справ займає чільне місце у системі освіти МВС».

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ