Понад 1,7 млрд. грн. податків сплатили цьогоріч великі платники податків Львівщини

Понад 1,7 млрд. грн. податків сплатили цьогоріч великі платники податків Львівщини

04.09.13 09:34 0 743
За січень-серпень 2013 року великі платники податків, які перебувають на обліку в Спеціалізованій державній податковій інспекції з обслуговування великих платників у м. Львів МГУ Міндоходів, перерахували до загального фонду державного бюджету 1645,5 млн. грн., до місцевого бюджету м. Львів – 148,5 млн. гривень.

Загалом за цей період великі підприємства Львівщини перерахували до Зведеного бюджету 1 млрд. 794 млн. гривень. Добровільна сплата податків складає 98 % загальних надходжень.

Зазначимо, основними джерелами наповнення бюджетів залишаються такі платежі як податок на прибуток підприємств – 530,4 млн. грн., податок на додану вартість – 516,3 млн. грн., акцизний податок – 546,8 млн. грн., податок з доходів фізичних осіб – майже 119,5 млн. гривень.

Найбільші надходження до державного бюджету з початку звітного року забезпечили ТзОВ «НВП «Гетьман», ДТГО «Львівська залізниця», ПРАТ «Львівський лікеро-горілчаний завод», ПАТ «Львівобленерго» та Львівська філія ПрАТ “Київстар”.

Варто також зазначити, у м.Львів впродовж серпня великі підприємства, розташовані в межах м. Львів, перерахували до міської скарбниці 18,4 млн. гривень. Всього з початку року Спеціалізованою державною податковою інспекцією з обслуговування великих платників у м. Львів МГУ Міндоходів забезпечено до місцевого бюджету 148,5 млн. грн. податків та інших платежів.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ