Молодь Львівщини візьме участь у Всеукраїнському фестивалі молоді

Молодь Львівщини візьме участь у Всеукраїнському фестивалі молоді

04.09.13 09:45 0 975
3 вересня заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації Вадим Гураль зустрівся із учасниками Львівської делегації, яка візьме участь у Всеукраїнському фестивалі молоді.

Зазначимо, з 4 до 6 вересня 2013 року в місті Києві відбудеться Всеукраїнський фестиваль молоді. Захід відбудеться за участю перших осіб держави.

Фестиваль проводиться на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 28.01.2009 №41 «Про затвердження Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2009-2015 роки» та з метою сприяння соціальному становленню та розвитку молоді.

Учасниками Фестивалю є представники структурних підрозділів, які реалізують державну молодіжну політику, представники талановитої, обдарованої та творчої молоді, органів студентського самоврядування, лідери молодіжного громадського руху.

Делагацію від Львівщини очолюватиме начальник відділу з питань молодіжної політики управління молоді та спорту обласної державної адміністрації Олена Кондрат.

Під час фестивалю відбудеться виставка-презентація кращих досягнень в галузі реалізації державної молодіжної політики в регіонах України, а також буде організовано роботу 12 секцій за напрямками реалізації державної молодіжної політики.

Вадим Гураль побажав молодим людям успішної презентації, плідної роботи та хороших вражень від участі у Всеукраїнському фестивалі молоді.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ