У Житомирі відкрито Консультаційний центр Управління ДСНС

У Житомирі відкрито Консультаційний центр Управління ДСНС

04.09.13 08:07 0 1066
Запобігти, врятувати, допомогти – основні завдання Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Причому ключовим серед цих трьох слів є перше – запобігти. Адже попередити надзвичайну ситуацію набагато легше, аніж потім її долати.

Для доступу населення до повної та неупередженої інформації щодо діяльності Управління ДСНС України у Житомирській області, до чинного законодавства у сфері цивільного захисту та з метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій 2 вересня було відкрито консультаційний центр Управління ДСНС України у Житомирській області. У відкритті взяли участь представники ДСНС України, перший заступник голови обласної державної адміністрації Микола Олещенко, перший заступник голови обласної ради Володимир Арешонков, підприємці та громадськість. Представник Державної служби України з надзвичайних ситуацій, заступники голів облдержадміністрації та обласної ради урочисто перерізали стрічку центру.

Одна з основних цілей діяльності Центру – надання безкоштовної інформаційної допомоги юридичним і фізичним особам по всіх питаннях, які стосуються цивільного захисту та діяльності органів Державної служби з надзвичайних ситуацій у області.

Фахівці Управління ДСНС України у Житомирській області можуть надати вичерпні консультації. А в разі потреби залучатимуть фахівців та експертів інших підприємств, установ і організацій.

Крім того, Центр покликаний зробити більш якісними та доступними адміністративні послуги для громадян та сприяти формуванню громадської свідомості щодо особистої та колективної безпеки. Тут громадяни можуть також дізнатися про свої права та обов\'язки у сфері цивільного захисту. Втім, найбільш потрібною, як показує час, є просвітницька робота з населенням щодо запобігання виникнення надзвичайних ситуацій та щодо дій у разі виникнення таких ситуацій.

Графік роботи:

Понеділок-четвер: з 9:00 до 18:00, перерва з 13:00 до 14:00

П‘ятниця та передсвяткові дні: з 9:00 до 17:00, перерва з 13:00 до 14:00

Контакти:

керівництво - тел.: (0412) 42-15-19

консультанти - тел./факс : (0412) 36-25-71

тел./ факс: (0412) 41-93-11

Адреса :

10029, Житомир, вул. Східна, 86

Електронна адреса:

konsul@zht.mns.gov.ua

WEB-сайт: http://www.zhytomyr.mns.gov.ua/

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ