В Житомирській області намагаючись загасити пожежу самотужки, чоловік отримав опіки тулуба та госпіталізований до лікарні

В Житомирській області намагаючись загасити пожежу самотужки, чоловік отримав опіки тулуба та госпіталізований до лікарні

04.09.13 08:38 0 1016
3 вересня о 01:45 на пункт зв’язку 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини Новоград-Волинського району надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в районному центрі.

До пожежної частини зателефонував сусід чоловіка, який орендував будинок у власників. Помітивши, що в будинку іде дим, орендар самотужки почав гасити займання, внаслідок чого отримав опіки верхньої частини тулуба.

По прибуттю пожежного підрозділу на місце виклику встановлено, що горить покрівля будинку, кухня, надвірні споруди (сарай, літня кухня та приміщення для зберігання дров) та є загроза перекидання вогню на сусідній будинок. Загальна площа пожежі складала понад 110 кв.м.

На гасіння пожежі залучались 3 бойові розрахунки вогнеборців. В результаті пожежі, вогнем знищено покрівлю будинку, сараю та літньої кухні. Пошкоджено домашнє майно та перекриття в приміщенні кухні будинку. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС вдалося врятувати сусідній будинок від вогню.

Постраждалого каретою швидкої допомоги госпіталізовано до реанімаційного відділення Новоград-Волинської центральної районної лікарні. Стан потерпілого оцінюється, як важкий.

Причина пожежі, сума збитку та врятованих матеріальних цінностей встановлюється.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "Шахтар" в Румунії зіграє ...

КОМЕНТАРІ