На Тернопіллі робота з підприємцями – один із головних напрямків діяльності облдержадміністрації – Юрій Желіховський

На Тернопіллі робота з підприємцями – один із головних напрямків діяльності облдержадміністрації – Юрій Желіховський

04.09.13 09:11 0 957
Реалізовуючи ініціативи Президента України влада області робить все для того, аби лобіювати інтереси бізнесу та сприяти у роботі підприємців. Про це заявив заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Юрій Желіховський на урочистостях з нагоди Дня підприємця. Він передав вітання з професійним святом від Голови Тернопільської ОДА Валентина Хоптяна.

«Робота з підприємцями – один із головних напрямків діяльності облдержадміністрації», - заявив заступник голови-керівник апарату Юрій Желіховський. За його словами, Президент впроваджує у життя політику створення в державі сприятливого бізнес-клімату, відстоює інтереси підприємців. Відтак, розвиток підприємництва набирає обертів в рамках економічних реформ. Як заявив Юрій Желіховський, голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян постійно ставить завдання робити все, щоб бізнесменам в області працювалося комфортно. Задля цього створено департамент та окремі підрозділи, які працюють на вирішення проблем підприємництва. Триває реформування органів виконавчої влади з надання адміністративних послуг. В 11 районах області вже відкриті центри з надання адмінпослуг. А ще керівництво регіону працює над залученням інвестицій.

за словами Юрія Желіховського, підприємці Тернопільщини відіграють важливу роль в житті регіону, адже четверту частину надходжень до бюджету становлять саме кошти від підприємств малого і середнього бізнесу. В області зареєстровано понад 4 тисячі малих підприємств, працює близько 30 тисяч фізичних осіб-підприємців. І ця цифра зростає. Завдяки політиці очільника регіону Валентина Хоптяна щодо сприяння роботі підприємців та зменшення функцій контролю, на Тернопіллі вже цього року зареєстровано понад тисячу фізичних осіб-підприємців та близько 300 – малих підприємств.

Влада області подякувала підприємцям за їхню щоденну працю. «Ви створюєте нові робочі місця, постачаєте на ринок товари і послуги, наповнюєте бюджет, що дає змогу вирішувати нагальні соціальні проблеми. Ви сприяєте реалізації започаткованих в Україні реформ, підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції» - заявив Юрій Желіховський. Також він відзначив високу роль підприємців у вирішенні чималої кількості проблем регіону в рамках державно-приватного партнерства. Бізнесмени Тернопілля долучаються до реалізації соціальних проектів, які ініційовані Президентом України, до реформування галузі медицини та освіти. Завдяки підприємцям чимало населених пунктів змінили «своє обличчя».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Компаньйон" у спарингу ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ