Злодіїв, які демонтували залізничні колії, затримали

Злодіїв, які демонтували залізничні колії, затримали "на гарячому"

04.09.13 11:59 0 858
Своєчасне повідомлення від небайдужих громадян та оперативні дії працівників міліції дозволили затримати зловмисників на місці скоєння злочину та попередити можливі тяжкі наслідки.

До оператора «102» надійшла інформація про те, що в Хортицькому районі Запоріжжя, поблизу вулиці Сапожникова, невідомі демонтують залізничну колію. На місце події терміново виїхали співробітники батальйону патрульної служби, де «на гарячому» затримали зловмисників.

Як вже встановлено, двоє безробітних чоловіків, один з яких раніше був засуджений за корисливі злочини, ретельно підготувалися до справи, «озброївшись» ломами, пилками, кувалдами та іншим знаряддям. Про те, що зняті рейки можуть привести до біди, навіть не замислювались.

Наразі слідчим відділенням Хортицького РВ розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає арешт на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

А співробітники міліції дякують громадянам за пильність та нагадують, що своєчасне звернення до міліції допомагає розкрити правопорушення у найкоротші терміни або й затримати зловмисників за «гарячими слідами».

ВЗГ ГУМВС України

в Запорізькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Оперативники затримали ...

КОМЕНТАРІ