У Харкові першокурсникам Академії внутрішніх військ вручили студентські квитки

У Харкові першокурсникам Академії внутрішніх військ вручили студентські квитки

04.09.13 12:30 0 862
На плацу навчального закладу у стрункі ряди вишукалися курсанти, напроти них студенти, гості та батьки. Студенти отримали від начальників факультетів символ гордості кожного студента – студентський квиток.

В урочистостях взяли участь почесні гості, серед яких командувач внутрішніх військ генерал-лейтенант Станіслав Шуляк:

«Шановні педагоги, курсанти, студенти, військовослужбовці! Щиро вітаю вас з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Академія внутрішніх військ готує справжніх патріотів своєї Батьківщини. Бажаю Вам сумлінного навчання».

Командувач внутрішніх військ вручив академічні стипендії Президента України старшому сержанту Олександру Лєщину та Максиму Перепелиці, іменну стипендію Верховної Ради України старшому сержанту Володимиру Васьковському та науковий ступінь кандидата технічних наук підполковнику Івану Цебрюку.

Під час заходу настоятель Свято-Миколаївського храму отець Тарасій провів урочистий молебень і окропив майбутніх правоохоронців освяченою водою.

Завершилося свято урочистим маршем особового складу Академії та фотографуванням першокурсників з гостями на довгу пам’ять.

ВМЗ,ЗГ та ЗМІ Академії ВВ МВС України

Фото Анни Маркель
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі УБОЗівці ...
Наступна новина: Правоохоронці на ...

КОМЕНТАРІ