В Україні розпочався конкурс есе

В Україні розпочався конкурс есе "Я - європеєць"

04.09.13 12:43 0 1039
Автори кращих робіт будуть запрошені до участі у міжнародній поїздці до Литовської Республіки в рамках культурного обміну, яка відбудеться у листопаді 2013 року.

Конкурс есе «Я –європеєць» розпочався 1 вересня. Він проводиться за підтримки Міністерства внутрішніх справ України.

Співорганізаторами конкурсу виступили: Український державний центр позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України, Посольство Литовської Республіки в Україні, Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця».

Конкурс проходитиме серед учнів 8-11 класів загальноосвітніх шкіл та вихованців позашкільних навчальних закладів.

Проведення регіональних етапів конкурсу, що відбудуться до 20 жовтня 2013 року, покладено на позашкільні навчальні заклади художньо-естетичного напряму.

Основні завдання Конкурсу – розвиток у дітей і молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному, культурному та міжнародному житті країни, а також формування у молоді демократичних, європейських цінностей, розуміння прав і свобод людини, високих соціальних, культурних, освітніх стандартів. Крім того, завданням конкурсу є також підвищення значущості ідеї єдності та дружби України і Литовської Республіки серед молодих учасників.

Переможців Всеукраїнського Конкурсу буде нагороджено дипломами і цінними подарунками. За рішенням журі Конкурсу, до складу якого ввійшли представники Управління кримінальної міліції у справах дітей МВС України, автори кращих робіт будуть запрошені до участі у міжнародній поїздці до Литовської Республіки в рамках культурного обміну, яка відбудеться у листопаді 2013 року.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Правоохоронці на ...
Наступна новина: ПриватБанк запустив продаж ...

КОМЕНТАРІ