Луганській області міліція знищили плантацію з трьохметровою коноплею

Луганській області міліція знищили плантацію з трьохметровою коноплею

04.09.13 12:55 0 960
Співробітники УБНОН ГУМВС України в Луганській області спільно з оперативниками карного розшуку поблизу селища Бараничеве Троїцького району виявили наркоплантацію.

Рослини були висаджені в яру, далеко від дороги і чужих очей. На те, що це не проста дичка, вказувала і сучасна система зрошення і поливу. Марихуана була висаджена акуратними рядами серед кущів і дерев. Деякі рослини (а їх співробітники міліції нарахували понад 7 тисяч) досягали у висоту 3- х (!) метрів. Недалеко від самого поля сушилися акуратно зрізані і підготовлені для подальшої переробки рослини.

У ході проведення оперативно-слідчих заходів міліціонерам вдалося встановити і організаторів наркоплантації - ними виявилися двоє безробітних жителів Сєвєродонецька.

Всі рослини були знищені, а зразки направлені для проведення експертизи в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр ГУМВС України у Луганській області. Вилучена також система зрошення і поливу.

За даним фактом слідчим відділом Троїцького райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 статті 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель), санкція якої передбачає покарання вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Ведеться досудове розслідування.

Відділ зв'язків з громадськістю

ГУМВС України у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські міліцейські ...
Наступна новина: За тиждень в Чернівцях ...

КОМЕНТАРІ