У Львові за 4 роки Центр туристичної інформації прийняв понад 115 тис відвідувачів

У Львові за 4 роки Центр туристичної інформації прийняв понад 115 тис відвідувачів

04.09.13 13:08 0 1114
Міському Центру туристичної інформації виповнилось 4 роки. Міський Центр туристичної інформації відчинив свої двері 2 вересня 2009 року і відтоді прийняв 115791 відвідувача з України та з-за кордону, з них 82838 у середмісті на пл. Ринок, 1.

— Завдяки наполегливій роботі працівників, Центр потрапив окремою стрічкою в рамках опису Львова у такі визнані довідники, як англомовний «Lonely Planet», німецькомовні «Marco Polo» та «Handbuch f?r individuales Entdecken: die Krim mit Lemberg, Kiew, Odessa», а також щоквартальне англомовне видання «In Your Pocket» Олена Голишева, керівник Центру туристичної інформації.

Нагадаємо, у 2012 році громадська рада при Державному комітеті туризму та курортів визнала львівський міський Центр туристичної інформації кращим в Україні. Довідка

Міський Центр туристичної інформації створений в рамках проекту INTERREG / IIIA TAСIS CBS Добросусідства Польща-Білорусь-Україна «Створення туристично-інформаційної інфраструктури у м. Львові» за фінансової підтримки Європейського Союзу. З 2011 року Центр є невідокремлюваним підрозділом Львівського комунального некомерційного підприємства «Центр розвитку туризму м. Львова». 2012 року ЦТІ були відкриті в аеропорту та на залізничному вокзалі. Цільова група – індивідуальний турист. Вся інформація надається безкоштовно.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: ДПІ про ...

КОМЕНТАРІ